bg-7
Dinerkaart
Dinerkaart
Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO – €9,50

(Carpaccio van rund, sla, pijnboompitten, parmezaanse kaas, huisgemaakte aïoli)

GAMBA’S IN KNOFLOOK – €7,50

(Gamba’s in romige knoflooksaus, rode ui, kastanjechampignons, paprika, desembrood)

SALADE ZWIJN – €6,50

(Ham van zwijn, vijgenchutney, salade, paprika, rode ui)

SOEP VAN DE DAG mogelijk – € 4,50

(Lekker wisselend soepje, vraag de bediening)

RAVIOLI  – € 7,25

(Ravioli van spinazie en ricotta, waterkers, saus van pompoen, pijnboompitten, parmezaanse kaas)

Borrelhapjes

BUIKSPEKBLOKJES – €5,00

(Blokjes van buikspek, pompoencrème, pistache)

CIABATTA PLUKBROOD – €4,75

(Ingesneden ciabatta, roquefortsaus, mozzarella)

CHORIZOKROKETJES – €5,95

(Heerlijke kroketjes van chorizo, huisgemaakte aïoli)

QUESEDILLA’S – € 6,50

(Krokante wrap, cheddarkaas, mais, rode ui, spinazie)

BOURGONDISCHE BITTERBALLEN
6st – €5,95   9st – €8,75   12st – €10,95

(Rijkgevulde bitterballen, mosterd)

MEDITERAANS PLANKJE mogelijk – €9,50

(Borrelplankje met: quesadillas, peppadews, chorizokroketjes, gemarineerde olijven)

BORRELMIX – € 3,75

(gezouten pinda’s, borrelnootjes en meer)

HUISGEMARINEERDE OLIJVEN – € 3,75

(Olijven, knoflook, basilicum, olijfolie)

BROOD MET DIPS – € 3,75

(Gegrild brood, pesto, aïoli)

BRIE SPECIAAL – € 4,50

(Plakjes brie, honing, gemalen koffiebonen, verrassend lekker!)

HUISGEMAAKTE NATURELCHIPS – € 3,75

(Naturelchips met schil, kerriemayonaise)

MINI FRIKANDELLETJES
4st – € 2,00    8st – € 3,80    12st – € 5,40

(Frikandelletjes uit de frituur, mayonaise)

HUISGEMAAKTE APPELGEBAK – € 3,50

(Appelgebak, cashewnoten, rozijnen)

HUISGEMAAKTE MONCHOUTAART – € 3,50

(Bastognebodem, monchou/slagroom vulling, kersentopping)

Salades

EENDENBORST – € 17,00

(In zijn eigen vet gebakken eendenborst, afgeblust met room, walnoten, rode ui, komkommer, tomaat, paprika, sla)

GEITENKAAS– €13,50

(Geitenkaas, abrikoos, walnoot, tomaat, komkommer, paprika, rode ui, honing, sla )

OSSENHAAS – €13,50

(Ossenhaaspuntjes, taugé, rode ui, tomaat, komkommer, paprika, kastanjechampignons, sla)

GAMBA – €13,50

(Gamba’s, komkommer, tomaat, paprika, rode ui, taugé, dille, aioli, sla, kroepoek van rode curry)

Hoofdgerechten

SURF & TURF – €22,50

(Tournedos van runderhaas, gamba’s, pompoencrème, affilla cress, portsaus)

VARKENSHAAS – €14,00

(Haas van varken, saus van kersen, doperwtencrème, rosé gebakken)

 SPARERIBS
500gr – €15,00    750gr – €18,00 

(Huisgemarineerde spareribs, knoflooksaus, barbequesaus)

KABELJAUW – €13,50

(Kabeljauwfilet, kruidenkorst, witte wijnsaus, doperwtencrème)

RAVIOLI– €15,00 

(Ravioli van spinazie en ricotta, waterkers, saus van pompoen, pijnboompitten, parmezaanse kaas, brood i.p.v. friet)

TOURNEDOS
175gr – €23,75    300gr – €32,25

(Tournedos van runderhaas, stoofpeer, crème van knolselderij, stoofpeer/portsaus)

GEBAKKEN ZALMFILET – €18,00

(Op de huid gebakken zalmfilet, puree van truffelaardappel, mango crème, kroepoek van wasabi, mustard cress)

SCHNITZEL XXL – €14,50

(300 grams varkensschnitzel, peper-, champignon- of kersensaus)

HERTENSTOOF – €15,75

(Stoof van hert, fruitbier, rösti)

PADDENSTOEL BURGER – €17,00

(Huisgemaakte beefburger, luxe bol, katenspek, gebakken bospaddenstoelen, sla, tomaat, komkommer, geconfijte ui, barbequesaus)

KIPPENDIJ OP SPIES – €12,50

(320 gram huisgemarineerde kippendij, satésaus, gefrituurde uitjes, gefrituurde mie, bananenblad)

DUIF – €20,50

(Borst van Houtduif, crème van knolselderij, sinaasappel, saus van eigen jus)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, mayonaise en rauwkost!

Nagerechten

TIRAMISU – €5,00

(Klassieke tiramisu, amaretti, caramelsaus, slagroom)

CRÈME BRÛLÉE – €6,50

(Gebrande crème van steranijs en vanille, ijs van stoofpeer, slagroom)

HUISGEMAAKTE BROWNIE – €7,75

(Huisgemaakte brownie, caramelsaus, vanille ijs, slagroom)

DAME BLANCHE – €7,00

(Vanille schepijs, warme chocoladesaus, hazelnoot, atsina cress, slagroom)

PLATEAU D’N OVEN – €8,50

(Tiramisu, crème brûlée, brownie, dame blanche)

KAASPLANK – €8,50

(Rotterdamsche Oude, Le Rustique, Fourme d’Ambert, vijgenchutney, druiven)

COUPE CHOCOLADE – €6,25

(Softijs, chocoladesaus, chocoladebolletjes, slagroom)

COUPE CARAMEL – €5,25

(Softijs, caramelsaus, caramelblokjes, slagroom)

COUPE AARDBEI – €5,25

(Softijs | aardbeiensaus, chocoladebolletjes, verse aardbeien (tijdens seizoen), slagroom)

ICE COFFEE – €3,50

(Softijs, shot espresso, caramelblokjes, mokkabonen, gezoute caramel, slagroom)